Med Market

Med Market

Promocija dodataka prehrani

O nama

Firma Evolve d.o.o. sa zadovoljstvom predstavlja Med Market, seriju jednostavnih, ali efikasnih promotivnih aktivnosti namijenjenih promociji dodataka prehrani. Med Market je koncept koji omogućava direktnu komunikaciju sa potrošačima, pružajući mogućnost predstavljanja proizvoda u tržnom centru.

Lokacija

Jedna od ključnih prednosti Med Marketa je lokacija unutar tržnog centra. Tržni centri privlače hiljade ljudi svakodnevno, nudeći jedinstvenu priliku za direktnu promociju proizvoda bez potrebe da se posjeti posebno odredište.

Oglašavanje dodataka prehrani

Oglašavanje dodataka prehrani može biti izuzetno teško i skupo. Oglašavanje putem društvenih mreža ima restrikcije, dok vanjsko oglašavanje putem bilborda često bude neopaženo, ali i skupo. Med Market pruža direktnu komunikaciju sa potencijalnim kupcima, omogućavajući detaljnije upoznavanje sa proizvodom i informacije o tome gdje se može kupiti.

Organizacija Promocija

Med Market se organizuje 1-4 puta mjesečno, sa pultom, letcima, hostesom i proizvodom. Postavljanje promocije traje samo 45 minuta, čime se minimizuje ometanje u redovnom poslovanju tržnog centra.

Prednosti zajedničkog promovisanja

Zajedničko promovisanje sa Med Marketom nudi niz prednosti. Svi učesnici predstavljaju proizvode za zdravlje, njegu i dobrobit, što privlači ciljanu publiku koja je već zainteresovana za ovu vrstu proizvoda. Kada potencijalni kupac priđe jednom izlagaču, po defaultu obilazi sve, što povećava vidljivost i šansu za predstavljanje svakog izlagača. Također, na jednoj promociji neće biti konkurencije, što znači da će biti zastupljeni proizvodi iz različitih kategorija, pružajući jedinstvenu priliku da se svaki učesnik istakne.

Zaključak

Med Market je idealna prilika za promociju dodataka prehrani na efikasan i privlačan način. Pružamo Vam mogućnost da se direktno povežete sa potencijalnim kupcima i istaknete svoje proizvode u tržnom centru, uz mogućnost detaljnog upoznavanja sa proizvodom i informacija o kupovini.

Kontakt i informacije

Za više informacija o učešću u Med Market promocijama, molimo kontaktirajte nas na 033/ 864 704 ili na info@evolve.ba .