ČESTA PITANJA - FAQ

MAN UP

Man Up zaista djeluje !!!

Snažnija i duža EREKCIJA uz odlaganje ejakulacije.

Man Up idealan je sustav podrške za sve koji žele revitalizirati svoj seksualni život i doživjeti obnovljenu energičnost u spavaćoj sobi.

Dokazano pojačava protok krvi u penis; poboljšava raspoloženje, izdržljivost i seksualni nagon te potiče duže i snažnije erekcije; u kombinaciji ove prednosti mogu stvoriti intenzivno snažne orgazme zbog kojih oboje želite više.

Man Up je namjenjen muškarcima svih dobi koji žele snažniju i dužu erekciju uz znatno odlaganje ejakulacije.

Man Up posebno je dizajniran da ukloni vaše strahove i pruži vam nagon, izdržljivost i fokus za kojim žudite, tako da možete postati seksualni pastuh kakav ste oduvijek željeli biti.

Snažnija i duža EREKCIJA uz odlaganje ejakulacije.

Man Up idealan je sustav podrške za sve koji žele revitalizirati svoj seksualni život i doživjeti obnovljenu energičnost u spavaćoj sobi.

Dokazano pojačava protok krvi u penis; poboljšava raspoloženje, izdržljivost i seksualni nagon te potiče duže i snažnije erekcije; u kombinaciji ove prednosti mogu stvoriti intenzivno snažne orgazme zbog kojih oboje želite više.

Prve rezultate trebali biste početi uočavati u smislu poboljšanja snage, dugovječnosti erekcije i veče izdržljivosti do ejakulacije u roku od nekoliko dana.
Važno je pridržavati se uputstava o upotrebi kako bi došli do vrhunskih rezultata.

Ukoliko se koristi po preporukama, Man Up može ponuditi poboljšanja izgleda vašeg penisa, iako to nije primarna namjena kapsula.Naime, povećanjem razine protoka krvi u penis to će zasigurno poboljšati veličinu erekcije, a samim tim i poboljšati izgled penisa.

Man Up će davati odlične rezultate za vas sve dok ga uzmete. Preporučujemo kratku pauzu ( 1 sedmica ) svaka 3-4 mjeseca kako vaše tijelo ne bi postalo imuno na učinke. Kada prvi put vidite rezultate Man Up kapsula, tu pauzu će te nerado uzimati jer ove kapsule pružaju toliko zadovoljstvo i sigurnost u seksualnom odnosu da se nečete htjeti odvojiti od njih.

Sastojci u Man Up - u potkrijepljeni su stvarnim istraživanjima i kliničkim ispitivanjima, što dokazuje da je Man Up 100% siguran i bez nuspojava.

Svi naši paketi sadrže 30 kapsula. Sve što trebate učiniti da biste počeli uviđati pozitivne učinke našeg proizvoda je uzimati 2 kapsule dnevno uz doručak tokom prve 4 sedmice (prema EsnoSTIM™ studijama). Nakon 4 sedmice, uzimajte samo 1 kapsulu dnevno uz doručak I uskoro ćete primijetiti razliku u snazi i izdržljivosti vašeg penisa.

Man Up kapsule možete kupiti u apotekama / ljekarnama širom BiH

Najbolju cijenu možete dobiti kupovinom direktno od nas, preko našeg web shopa www.evolve.ba uz dosta drugih pogodnosti.

Narudžbe telefonom, messengerom ili e-mailom

Ukoliko se ne snalazite na našoj web stranici, ostavljena vam je mogućnost da svoju narudžbu izvršite putem telefona ili messenger ikonice koja se pojavi u donjem lijevom uglu:

+ 387 33 864 704
+ 387 62 970 159 ( VIBER )

Na bilo koji način da nas kontaktirate, za narudžbu pošaljite nam: - Ime i prezime - Adresa - Grad - Poštanski broj - Broj telefona - Broj kutija

Man Up je potpuno prirodan, dodatak vitalnosti koji pomaže u održavanju snažnog seksa ključnog da ostanete zdravi – fizički i emocionalno.

Man Up sadrži inovativnu formulaciju šafrana i polifenola grožđa i jabuke. Sinergijski učinci dovode do povečanja dušikovog oksida , koji opušta mišiće I povećava promjer krvnih žila do nevjerovatnih 50% . To dovodi do toga da više krvi nadire u sinusoidnu šupljinu i proširi je poput naduvavanja balona. Kao rezultat toga, vaš se penis proteže do maksimalne dužine i tvrdoče.Dakle, spremni ste za seks.

ENOSTIM

Enostim je dodatak znanstveno dokazanim studijama koje pomažu kod erektilne disfunkcije, jer je to rastući problem koji pogađa mnoge muškarce širom svijeta. Ovaj dodatak će stimulirati libido, poboljšati erekciju, povećati volumen sperme i opustiti mišiće.

L-ARGININ

Za povećanje izdržljivosti kod fizičkih napora i kao pomoć za bolju erekciju

L-arginin je uvjetno esencijalna aminokiselina koja sudjeluje u razvoju i obnovi mišića, stoga je često koriste sportaši kao i svi koji žele održavati tijelo mladim i vitalnim. Pravilna razina L-arginina garantira bolju erekciju prirodnim putem, te bolje reproduktivno zdravlje

CINK

Cink pozitivno utiče na nivoe testosterona i sveukupno seksualno zdravlje. Povoljno utiče na plodnost, potenciju, seksualnu želju, i dugoročno seksualno zdravlje. Cink je esencijalan u produkciji sperme, i mnogi muškarci mogu imati pad testosterona ukoliko ne unose dovoljno cinka.

Man Up cilja na tri glavna mehanizma erekcije- mozak koji šalje hemijske signale u penis, živce koji prenose poruke i masovno povečanje dušikovog oksida, a koji dovodi do nevjerovatnog naleta krvi izravno u penis.

Antioksidantne fitohemikalije umanjuju slobodne radikale koji ubijaju erekciju.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe veće od 70 km

Sigurno plaćanje

Sigurno i pozdano plaćanje karticama

Zaštita kupca

Od narudžbe pa sve do dostave

Korisnička podrška

Prije i nakon vaše kupnje